Onkohan olemassa anonyymia lapasholistien kerhoa. Olen nyt aivan koukussa näihin. En osaa edes ajatella tekeväni mitään muuta. Ja jos ajattelen, niin ajattelen vain sen takia, että tulisi jotain muutakin tehtyä. Taidan tarvita apua.
1652757.jpg
Ohje: Magnificent Mittens, Chapter 5/17
Lanka: vihreä novita wool, l.valkea ja f.sininen nalle (45 g)
Puikot: 3,0 mm sukkikset
Koko: n. 2 vuotiaan
Muuta: Pidensin hieman kuvio-osuutta

Näissä pitäisi olla viellä ohjeen mukaan pientä kirjailua rystypuolella, mutta en saanut siitä tarpeeksi kauniin näköistä, joten jääköön näin. Sainpahan viimeiset vihreät woolin jämät, jotka jäivät autopaidasta,   tuhottua tähän. Ei silti, pidän tuosta vihreän sävystä, jotenkin tuollainen 70-lukulainen. Paras tällä hetkellä woolin värikartasta. (Tosin se on kyllä aikasta köyhä). Nallen värikartasta en edes aloita, odottelen mitä syksy tuo tullessaan.

Niin tosiaan, yritän epätoivoisesti keksiä itselleni jotain muuta tekemistä. Haavisto ja tuo Magnificent Mittensi laulavat kuitenkin seireenin lauluaan. Ja niillä kun saa niin kätevästi tuhottua jämiä. Totuus on kuitenkin se, että suvulla alkaa olla jo useamman joulun lahjat tehtynä. Hmm. jospa tarttuisi siihen mandarin petitiin ja tekisi pojalle kesäpipon. Niissä vain on se ongelma, että mielestäni kovin moni pitsikuvio ei sovi pojalle (lisäksi sääsket kuppaavat rei'istä). Jos tekisi palmikoita... Inspis iskee, tämä lähtee nyt juomaan kupin kahvia ja selaamaan mallineuleita. Hyvää juhannusviikkoa!