Noniih, nyt se on valmis. Enpä tiedä mitä ajattelisin.
1451722.jpg
Malli: Moda 1/2007
Lanka: Tennessee khaki 613 g
Puikot: 3,5 mm (kauluksessa ja hihansuissa 3,0 mm)

Mies on vielä töissä, joten ei ole tietoa onko sopiva. Hämäävä muutenkin tuo ribbineulos, ei oikein tiedä minkä kokoinen se oikeasti on. Niin ja kuvista tulee ilman mallia tosi kauniita. Olen minä mittaillut miehen paidasta, että koko pitäisi olla ihan ok, mutta lähinnä jännittää tuo yläosa, siis että kiristääkö kainaloista jne. Ettei olisi taas tullut liian pientä paitaa, joku voi muistaa edellisen paidan kohtalon. Tilauksessa oli nimenomaan kutittamaton ja kiristämätön paita. Saattaa olla, että mies saa vielä toisenkin paidan.

Tennessee ei mulle ollut uusi tuttavuus. Se on tietyssä mielessä ylellisen tuntuinen lanka ja ihan kiva neulottava. Tosin kolmepuolosilla jälki oli epätasaista, kolmosilla taas pinta miellytti, mutta oli vähän peltimäistä. Pitäisi vissiin niitä välikoon puikkoja kokeilla. Miten muuten on, minulla on mielikuva, että puuvilla venyy käytössä, onko näin?

Tuntuu että tuota paitaa on tehnyt ikuisuuden. Vaikka oikeasti sitä tein aktiivisesti pari viikkoa. Alkuperäinen suunnitelma oli, että ottaisin seuraavaksi malibutopin puikoille, mutta taidan tarvita jotain terapeuttista ensin. Jotain villaista, en ole mikään puuvilla tyyppi:) Hmm. lähdenpä selaamaan Folk Knittingiä kun näyttää ettei se kesä ihan vielä olekaan tulossa.