Heti sen jälkeen, kun eilen olin kirjoittanut pitkän pätkän haaviston kirjasta käväisin neulomon sivuilla. Nyt näyttää siltä, että kirjasta on tulossa uusintapainos (aiheesta voi lukea enemmän asian varsinaisen puuhanaisen blogista). Se, tuleeko se vain tuohon juju-kerhoon, on sitten toinen asia. En siihen aio liittyä, kuten en muihinkaan kirjakerhoihiin. Niissä nimittäin yleensä ne kerhohinnat ovat kalliimpia kuin kirjakaupan hinnat ja muutenkin tykkään siitä että saan ensin räpellellä ostettavaa tuotetta. Hienoa kuitenkin, että kirja tulee markkinoille, odotan mielenkiinnolla.

Kotonani on jännitysnäytelmä (jääkaapin lisäksi).
1328120.jpg
Dovetail pullover on päässyt etukappaleen kainaloihin asti. Jännitystä aiheuttaa mm. seuraavat asiat. Miten novitan halppiskampanjalanka sopeutuu uuteen olomuotoonsa? Mallitilkkua ei tietenkään ole tehty ja langan speksit ovat vain vähän sinnepäin verrattuna alkuperäiseen ohjeeseen. Leveys näyttäisi  sopivan, mutta tuleeko puserosta kuitenkin kumman mallinen. Jännitysmomentti nro 2 on langan riittävyys. Kampanjalankaahan  on vähän hankala saada lisää.

Eilen tuli novitalta postia. Laitoin yhden ohjeen saataville.
1328109.jpg
Nämä huutavat pääsyä heart-huiviksi. Mutta tapahtuuko se jo tänä talvena, onkin sitten toinen asia.

Ai niin, pitäisi tehdä siskolle kolmiohuivi ja haluaisin ehkä sijoittaa alpakkalankaan. Tietääkö joku onko tuo teeteen alpakkalanka pehmeää. Dropsin alpakkaa olen kyllä kuullut kehuttavan ihanasta pehmeydestään, mutta sitä ei oulusta saa. En haluaisi tehdä kutittavaa huivia. Kiitos jo valmiiksi.