Virrat ei ole vielläkään valmiit. Toisesta puuttuu viellä puolimetriä. Jotenkin takkusen tuntuista näin keväällä vääntää kaapelia. No sinnillä mennään.

Netissä ja blogeissa surffaaminen on vähentynyt aika lailla. Syynä on tietenkin tuo blogilistan uudistus. Omat tiedot ja jopa suosikit näyttävät olevan suht kunnossa (tai mistä minä tiedän vaikka sieltä olisi niitä kadonnutkin). En vain tykkää yhtään tuosta miten omat suosikit merkkaantuu päivitetyiksi. Se ei vain toimi. En tiedä johtuuko se tuosta meidän selaimesta. Käytössä siis firefoxi. Niin ja se vasta onkin epäselvää, että mikä on jo luettu, siinä sitten mieti, että minkä olet jo lukenut muutaman kymmenen blogin sekasotkusta. Niin ja sitten, ennen luin sata viimeksi päivitettyä käsityöblogia, nyt sekin on jotenkin huono. Ja luetuimmat listalla ei näy kuin ensimmäiset 50 blogia. Muusta puhumattakaan. Näyttää pahasti, että pitää hommata oikea elämä:)

Uusi modakin tuli eilen. En tiiä, pitää vissiin kätkeä se johonkin ja ottaa se sitten käteensä kun on hullun inspiroiva fiilis. Ei jotenkin kolahtanut minuun. Niin ja mitä paksut villaneuleet tekevät kesänumerossa, kysyn vaan? Ainoa joka herätti mielenkiintoa oli ne kesäkassit. Ärsytti, kun nekin oli tilaustuotteita. Tosin katselin kuvaa, että ne voisi itsekkin värkätä, en minä niitä ala ainakaan tuolla hinnalla (27-30 euroa) tilaamaan. Neulotut kesämekot oli ihan kivoja, mutta en minä niitä koskaan pitäisi. Plussaa kuiteskin miesten neuleista, olivat tosin aika villaisen näköisiä... Pitäis varmaan koko lehti perua, kun ei siitä koskaan mitään tule tehtyä. Novitaa tulee usein moitittua, mutta kyllä siitä yleensä aina on jokin malli, joka heti puhuttelee sen verran, että se pääsee puikoille ennen seuraavan lehden ilmestymistä.

Narinaa siis näin perjantai aamuna. Pitäisi saada nuo virrat valmiiksi, että pääsisi uuden projektin kimppuun. Huomenna on taloyhtiän pihatalkoot ja pitäisi lähteä siivoamaan omat pihat, että voi roudata roskat lavalle sitten heti aamusta. Ja kakkupohja pitäis tehdä. Mies osti viime vuonna kyllä äitienpäivä kakun, mutta ajattelin sen itse tänä vuonna pyöräyttää, leipominen kun on aina silloin tällöin oikeasti mukavaa. Ja taas pitäisi siivota, se ei kyllä ikinä lopu. Ei siis liiemmilti neulonta-aikaa luvassa.

Jos jaksoit lukea loppuun asti valitukseni niin viikonloppuja!