Mamboilla oli heti oma tahto, ne huusivat tähän olomuotoon:
1350601.jpg
Malli. Heart
Lanka: Novita mambo
Puikot: 8,0 mm (suurempia ei ole)
Paino: 116g

Huivista tuli kyllä kiva. Paksu, muttei kuitenkaan liian paksu, sen verran kapea ja reikäinen tuo huivi on. Tämä valmistui todella nopeasti. Kauan ei tarvinnut kilkutella (tosin 8 mm muovit ei paljon kilkkaa), kun oli uusi sydän valmiina. Mambo oli minulle uusi tuttavuus. Ihan kiva lanka, jotenkin jännän tuntuinen, vähän tuollainen rouhea pinnaltaan, muttei kuitenkaan karhea. Melkein harmittaa, ettei tätä tullut hamstrattua villatakillista silloin kun se oli euromarketissa 2,5 eurolla kerä. No ehkä tämä on turhan paksua lankaa minulle.

Jotain muutakin on valmistunut. Siitä päivitys, jahka kortilla on taas tilaa ja akussa virtaa.

Jonkinlainen ideapuutos on täällä kylässä. Näin on muuten monesti, kun hurmiossa tekee isompia neuleita. Niiden jälkeen tulee ns. tyhjä olo. Asiaa ei myöskään auta tällaiset pikatyöt. Mies muuten esitti toiveen villapuserosta eilen. Pitäisi olla sellainen löysä kotipaita. Joka ei tietenkään saa kutittaa. Kaipa sitä pitää akryylihyllyille lähteä. Onkohan se spektri plus millaista lankaa. En vain oikein pidä sen väreistä (miksi ei voida pitäytyä ihan perusväreissä? Miksi novitan uutuuslangat ovat tällaisia sekametelisoppia?).

No kai se on PAKKO aloitta nettisurffaus kierros, josko löytyisi idean tynkää siitä, mitä puikoille hyppelee. Jos ei niin haen kaupasta japanilaisia ristikoita ja ryhdyn värittämään ruutuja pitkästä aikaa. Siinä muuten on koukuttava ajanviete.