No niin, kaapelia on väännetty. Polvisukkia on muuten hankala kuvata itseltään.
1549502.jpg
1549509.jpg
Ohje: Punokset puikoille, virta-sukat
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
Paino: 222 g

Mitähän tästä nyt sanoisi. Ei jostain syystä herättänyt minkäänlaisia intohimoja. Tästä johtuen eteneminen oli aika hidasta. Epäilyksistä huolimattä näistä tuli aivan simppelin kokoiset sillä pienemmällä silmukkamäärällä. Kaapeli ei ollut mitenkään erikoisen vaikea. Hmm. lappualoitus oli uusi tuttavuus, mutta ei sekään aiheuttanut erikoisia tuntemuksia. Väri on kuitenkin kaunis. Se on viime syksyn Prisman kampanjavärjäyksiä (kanerva). Välissä meinasi valkeat nöyhtäpallot ärsyttää, mutta ei kuitenkaan saaneet minua vielä reklamoimaan. Mietinkin pitäisikö tuota väriä hakea vielä lisää, kun sitä näin tässä taannoin eräässä prismassa myynniss. Ei varmaan jaksa. Saa nähdä tuleeko näille käyttöä. Varmaan pitää ainakin se kuminauha vielä virittää tuonne sukan suuhun.

Eilen oli äitenpäivä. Tein kakun. Maistui hyvälle, ei sitä hirveästi enää ole jäljellä. Sain kortin ja suklaata. En enempää toivonutkaan, se pyörä oli vähän niin kuin äiteinpäivälahja. Eräs äiti sanoi viimeviikolla perhekerhossa, että sitten kun lapsi menee hoitoon, hän odottaa ehkä eniten sitä, että saa itse tehtyjä kortteja ja lahjoja. Sellaisia, joita ei ole aiemmin nähnyt/ollut itse tekemässä. Viisaita sanoja:)

Pihatalkoot oli lauantaina. Sää suosi. Mies hommasi enemmän koko päivän. Kiskoivat vanhat betonilaatat ylös ja asensivat ne sitten takaisin. Niin ja maalasivat mattotelineet. Ensimmäisen kerran 24 vuoteen. Arvata saattaa, että tulihan siitä vähän parempi:) Olen tässä pohtinut kukkapenkkejäni. Meillä on sellainen aika iso penkki, jossa kasvoi viime vuonna vain yksivuotisia kukkia. Käänsin sen muutama päivä sitten ja mietin, josko siihen laittaisi jotain vihanneksia pojan iloksi. Millonkahan nekin pitäisi istuttaa. Multasormi täysin kadoksissa...

Koska paksujen villasukkien neulominen ei oikein motivoinut, on täysin luonnollista, että nyt puikoille tunkevat lapaset. Niin niitä haavistoja kait pitäisi alkaa tekemään. En vain löydä apilanlehtiin mieluista väriyhdistelmää. Pitää varmaan ryhtyä laatikoiden penkojaisiin. Päivän jatkoja!