Jotakin on sentään saatu joulun eteen jo aikaiseksi. Minun itsetehdyt lahjani ennen paketointia (ja huomatkaa myös yksi päättelemätön lanka perusukissa).1147902.jpg
Eli neljät kolmosen lanseeraamat väsyneet villasukat ja neljät lapaset. Ihan jees saldo.

Pientä joulupaniikkia on jo ilmassa. Kinkkua on sentään sulamassa ja pipareitakin sain tehtyä lisää jo mennä viikolla. Kaupan valmistaikinasta tosin, mutta kyllä niistäkin ihan hyviä tulee. Mies tosin sanoi, että ne ovat liian täydellisen näköisiä (tarkoitti kiiltävää pintaa), mutta hyvin ne tuntuvat maistuvan. Vielä pitäisi joulusiivoukset ja koristelut saada tehtyä, että voisi rauhoittua joulun viettoon. Lapsukainen on tosin kuumeessa ja tuo lisä jännitys momenttinsa joulun odotukseen. Eilen tuli pojalle ensimmäistä kertaa postia joulupukilta ja tänään olisi tarkoitus tuo kirje avata. Tällä hetkellä Oulussa on jopa pieni lumikerroskin, pidetään peukkuja että säilyy aattoon asti.

Joulukiireiden ja myöhemmin jouluun rauhoittumisen vuoksi en varmaankaan ehdi mitään valmista saada ennen aattoa valmiiksi, joten toivotan jo nyt Oikein rauhallista joulua kaikille tänne eksyville!