Näin törkeästi kesken isänpäivän vieton muistui mieleeni etten ole muistanut blogata näitä sormikkaita. Hyvin on toimineet, kädessäkin on ollut jo muutamaan otteeseen. Anteeksi nopeasti napattu kuva, täällä ei ole todellakaan ollut mikään maailman kirkkain päivä.
2049725.jpg
Malli: Perustavis-sormikas, silmukkamäärät ovat novita talvi 2007 lehdessä olleista kynsikkäistä
Lanka: punainen nalle colori 51 g
Puikot: 3,0 mm
Koko: minulle ja ne sopivatkin kuin hansikas (heh heh)

Malli on siis ihan perus, tein resoriin kierrettyjä oikeita silmukoita. Nopeaa tuli valmista, eikä noiden sormien teko ollut tällä kertaa kovin tuskaista, vaikken omistakaan kuin tavispituiset sukkapuikot. Edellisissä sormikkaissa olikin sitten vähän toinen asia. Eli ei enää kirjoneuletta sormiosiin kiitos.

Viikolla purkasin tennessee neuleen, jonka tein miehelle viime keväänä. Tulos ei silloin ollut kovin hyvä ja nyt ajattelin kokeilla uudella innolla. Miesten neuleiden ohjeita ei vain kovin hirveästi ole. Ainakin jos vertaa naisten ja lasten ohjeiden ideaähkyyn. Katotaan mitä tulee. Purkamisessa oli muuten kova työ, tulee vissiin sitten tarpeeksi hyvin pääteltyä langan päät.

Lapasia himottaisi tehdä. Vähän on vain sellainen olo, että tarjontaa on liikaa kivoista ohjeista, ettei oikein osaa keskittyä vain yhteen ja sitten jää aloittamatta kokonaan. Nyt keräsin floricoita tuohon tietokoneen viereen, josko ne saisivat ideamyllyn aluilleen. Hyvää isänpäivän jatkoa!