Hahaa, vain yksi valmistunut työ tällä kertaa!

Aina välillä minulla on tapana näyttää miehellä mitä kaikkea ihmeellisyyttä neulomalla voikaan tehdä. Joskus vilautin kuvaa transformers-piposta. Mies kommentoi sitä hienoksi ja vaati saada samanlaisen. Pidin tuolloin asiaa leikkinä. Pipon malli on kröh, aikasta lailla 80-lukulainen ja kaiken lisäksi kaksikerroksinen. Asia unohtui ja aika kului, esittelinpä miehelle pipo lankaa, josta aioin tehdä miehelle edellisessä postauksessa esitellyn pään lämmittimen. Mies siihen parahti, että jos ei kohta ala tulemaan niitä transformers ja HIMin fanipipoja (tästäkin on joskus ollut puhetta) niin loppuu langan ostaminen tähän talouteen. Hmm, ei se varmaan ihan tosissaan ollut, mutta päätin olla leikkimättä parisuhteella ja päädyin kompromissiin.

4088672937_ff343207c4.jpg

4088671777_7baa763571.jpg

Räveltämöstä nappasin idean huiviin. Kuvio on otettu tuosta samaisesta pipo-ohjeesta. Lankana tumman ruskeaa ja sitä vaalean beige rusehtavaa nallea. Puikot neloset. Mallista jos sanoo muutaman sanasen, niin kuvio on toteutettu onteloneuleena. Oli muuten ensimmäinen kerta tätä tekniikkaa ja olisi ehkä voinut aloittaa vähän helpommalla harjoittelun, tuossa on siis eri kuvio kumminkin puolin. Onneksi oli sentään symmetrinen kuvio, en ihan heti hoksannut, että kun käännytään niin mallikuviota pitää lukea eri reunasta;) Ei tuo tekniikka nyt hirveen vaikeeta ollut, vaatii vain aika täydellisen keskittymisen ja tietyn zen-tilan sillä loppujen lopuksi täytyy vain luottaa, että se nurjilla silmukoilla tehtävä kuvio tulee oikein. Eikä kannata yrittää väsyneenä, kahvihorkassa, lasten kitinässä jne. Sen verran oion, että keskikohtaa ei ole tehty ontelona. Miehen ilme eilen (siis isänpäivänä) oli sen verran mairea, että taisi tykätä. Mietti viellä illalla, että mikä olisi sopiva foorumi esitellä tätä huivia. Että jos pitäisi koko päivän töissä ja pitäisi robottien muuttumis ääntä.

Sananen näistä transformereistä, jos jollekulle ei asia aukea. Ei se auennut minullekaan, kunnes mies kavereineen imuroivat netistä vanhoja jaksoja. Transformersit (wikipedia) tulivat siis joskus 80-luvun puolella taivaskanavilta. Minä en näitä ole silloin nähnyt, meillä näkyi kaksi kanavaa ja hurjinta lasten viihdettä oli tao-tao. Uudestaan nämä tulivat muotiin 2000-luvulla. Mieheni tekikin yhden pikkupojan ikionnelliseksi omilla vuosikerta autoboteillaan. Kiva, että kerrankin voi tehdä jotain oikeasti mieluisaa toiselle. Pojat ovat aina poikia;)