Tenneessee paita takkuaa. Vaikka on siitä jo etu- ja takakappale valmiina. Jotenkin epäilyttää koko työ. Tuleeko siitä ihan kumman mallinen. Aloitin eilen hihaa ja totesin, että hiha aukosta tulee liian leveä. Pitää varmaan jotenkin tuunata sitä. Jos kokeilis ens alkuun tehdä puolta numeroa pienemmillä sen alun ja vähentäis silmukoita. Ärsyttävää, kun on koko ajan takaraivossa tunne, että työ saattaa mennä  hukkaan. Ei viitsis purkaakaan. Malibut kuiskuttelevat minulle ihanaa seireenin laulua "aloita vähän meistä sitä toppia". Toisaalta ne lailan-sukatkin kutkuttelisivat. En kuitenkaan uskalla mitään aloittaa, sillä tiedän, että paluu tuohon ribbineuleeseen on sen jälkeen jokseenkin tuskallinen.

Huomenna on kaverin häät Rovaniemellä. Lähdetään varmaan vasta aamulla ajamaan. Mies toivoo kunnon takatalvea, sillä autossa on alla muutaman kuukauden vanhat talvirenkaat ja kesäkumeja ei oikein noille leveysasteille voi vielä vaihtaa. Pitkästä aikaa tehdään tuollainen useamman tunnin autoreissu. Saa nähdä miten tenava viihtyy. Täytyy varata auto-kirjoja ja -lehtiä runsaasti mukaan. Käsitöitä ei varmaan hirveesti ehdi tekemään. Paitsi jos napero nukahtaa autoon. Ajattelin ottaa muutaman seiskaveikan jämän ja sukkapuikot mukaan, jos sitä saisi muutamaa pikkusukkaa tikutettua. Tuleepa ainakin lomaa tuosta tennesseestä.

Tästä tuli nyt sitten kuvaton postaus. Oli mulla kyllä kuvakin noista puseron kappaleista, mutta oli niin luokattoman huono, ettei se kyllä antanut mitään lisäarvoa ja uutta en jaksanut enää napsia. Jaahas, jos alkais tuijottamaan tuota hihan alkua. En muuten ole ollenkaan luova tekemään omia sovelluksia. Puuttuu jokin oleellinen geeni. Varmaan se sama, joka tarvittaisiin myös askartelemiseen:) Hyvää viikonloppua!