Reilu viikko sitten kävin tokmannilla. Silloin alehyllyyn jäi lankoja, jotka ovat kaivertaneet mieltäni koko viikon. No kun oli siellä päin asiaa niin pitihän ne orvot käydä sieltä pois hakemassa.
1216622.jpg
Huolestattuvinta tässä on se, että ensinnäkin en pidä pätkävärjätystä langasta ja toisekseen tuo oikeanpuoleinen karkkisekoitusvärjäys on mielestäni turhan riemunkirjava. No myönnetään, aion kokeilla näitä kirjoneuleisiin, josko ne siitä kesyyntyisivät. Olen nähnyt ihan lupaavia versioita blogimaailmassa. Karkkiväri menee varmaankin Kotkan lapasiin tai Kainuun lapasiin. Turkoosi on oikeasti ihan kaunis ainakin tuossa kerällä. Voihan...nyt alkoi harmittamaan, olisi ehkä voinut säästää toisenkin kerän niin olisi voinut tehdä sekä huivin että lapasia tuosta langasta. Hätä ei ole onneksi tämän näköinen, sillä sinne alelaariin jäi vielä ainakin woolia, jota varmaan täytyy taas ensi viikolla käydä hakemassa. Tällaisella osamaksullahan ei rahaakaan oikeasti lankoihin mene. Eihän?

Lankaa alkaa minullakin kotona olla. Ei sitä tosin ole kymmeniä kiloja, vaikka kaksi 35 litran sängynaluslaatikkoa ja lukuisia pussukoita onkin. Tuoreena bloggaajana en ole vielä mihinkään tempauksiin osallistunut. Lankahamsterit viehätti minua ideana. En kuitenkaan aio osallistua. Mielestäni lankoja ei viellä hirveästi ole (mies voi olla toista mieltä), lähinnä minulla on erillaisia sukkalankoja, yksittäisiä värejä, kaikille varmaan jossain vaiheessa tulee olemaan käyttööä. Ne ovat vähän niinkuin ruokakaapin kuivat perustuotteet, joita aina pitää olla saapuvilla.  Jotenkin tuntuu, että olen niin tuore harrastaja, että en oikeasti ole viellä päässyt edes langanoston makuun. Kipurajana pidän 4 euroa/kerä. Sitä kalliimmalle langalle pitää olla jokin käyttökohde, eli yleensä ostan langat projektia varten. Muutenkin vierastan ajatusta neulomista vain sen takia, että saisi lankaa kulutettua. Äkkiähän nuita sukkia, huiveja yms. nopeatöisiä saisi tehtyä ja lankaa hupenemaan, mutta jotenkin en pidä ajatuksesta, asia olisi varmaan toinen jos minulla oikeasti olisi todella kivoja lankoja kotona. Kivat langat neulon yleensä heti tai ne jäävät odottamaan niille juuri oikeaa ohjetta. Ehkä pidän oman yksityisen hamsterikuuni, ja yritän kuluttaa omia lankojani kaikessa hiljaisuudessa. Lankaa aion edelleen ostaa, jos sopivia tulee vastaan.