Aamulla koin iloisen yllätyksen kun avasin koneen. Olin voittanut Neulovan äidin blogiarvonnassa. Kylläpä piristi kummasti päivää:) Josta mukavana aasin siltana, ulkona on aivan uskomattoman kaunis ilma. Aurinko paistaa ja on melkeinpä lämmintä.

Sliparin takakappale on kohta kainaloissa. Tuli vain pakottava halu tehdä kirjoneuletta, kaiken sen palmikoiden vääntelyn jälkeen. Siispä armotonta räveltämön selailua. Halusin tehdä sukat, onhan nyt kuitenkin sukkasadon parhain satokausi meneillään.Yllättävän vähän on muuten kirjoneulesukkien ohjeita olemassa. Ei silti, en minäkään pidä hirveästi sellaisista sukista, tuppaavat olemaan vähän hankalia, kun neulos ei oikein jousta ja turhan lämpimiäkin ovat.
Jack Sparrow Favorite socks by you.
Malli: Jack Sparrow's Favorite Socks
Lanka: 7 veljestä (musta, valkea, v.punainen ja harmaa) 139 g
Puikot: 4,0 mm sukkikset
Koko: isommissa 40, pienemmissä 25

Tein sukat ihan perinteisesti ylhäältä alas, toisin kuin ohjeessa. Pienensin kuviota isompiin yhdellä ja pienempiin kahdella kuviolla. Isommissa ranskalainen ja pienemmissä taviskantapää. Muistiin itselle, että silmukkaluvut olivat 48 ja 32. Kuviohan noissa on tuttu Hello Yarnin pääkallo. Olipa kiva pitkästä aikaa neuloa noinkin paksusta langasta isoilla puikoilla. Tuli nopeasti valmista. Näitä voisi jopa ajatella tekevänsä enemmänkin pukinkontin taytteeksi. Ajatuksissa kävi myös, josko tekisi pojalle pipon tai isommat lapaset tuolla kuviolla. Ans kattoo nyt.

Siskokin kävi eilen kylässä. Oli ostanut harmaata mamboa, josko tekisin toisen lippiksen. Ensimmäinen oli kuulemma ollut oikein hyvä ja yllättävän lämmin. Nyt kyllä varmaan pitää mennä metsästämään perheelle biisoni ja valmistaa ruokaa. Suunnitelma b on kaivaa broilerin fileitä pakkasesta ja pyöräyttää jonkin sortin pastaa. Josko tuo auringonpaiste vaikka pysyisi sen aikaa, että saisi kotityöt tehtyä niin voisi sen jälkeen mennä takapihalle paistattelemaan päivää kirjastosta lainattujen Suuri käsityölehtien kanssa. Hyvää viikonjatkoa!